1 iunie 2013 - Deschidere Coffee Shop - Targu-Mures

Sambata, 1 iunie 2013, in Targu-Mures se va deschide o noua si eleganta cafetarie - Iceburg Coffee Shop. Cafetaria se afla in incinta showroom-ului Mercedes-Benz Aliat (Str. Gheorghe Doja nr. 304, Targu-Mures), intr-una dintre cele mai importante locatii ale brandului Mercedes-Benz din Transilvania.

Coffee Shop-ul din Targu-Mures este a zecea cafetarie deschisa de Iceburg Distributie, care isi extinde astfel lantul de locatii proprii, gazduite de marile centre comerciale sau de showroom-urile Mercedes-Benz si Peugeot din Bucuresti si alte orase importante ale tarii. Primul Iceburg Coffee Shop s-a deschis in anul 2005 si reteaua s-a extins rapid, datorita calitatii ireprosabile a cafelei, a diversitatii specialitatilor de cafea servite, precum si a profesionalismului personalului calificat din aceste locatii de lux. Iceburg Distributie preconizeaza ca va putea dezvolta reteaua de cafetarii proprii la 20 de locatii si, in curand, va putea oferi Iceburg Coffee Shop-urile in sistem de franciza.

Targu-Mures este un oras cu o veche cultura si, in acelasi timp, cu o mare deschidere spre tot ce este nou si de calitate… Tocmai de aceea, am considerat ca este locatia ideala pentru deschiderea unui Iceburg Coffee Shop si sunt convins ca va fi primit cu bratele deschise de locuitorii din Targu-Mures…, a declarat Sorin Matache, CEO, Iceburg Distributie.

Iceburg Coffee Shop ofera o experienta unica, la cele mai inalte standarde de calitate si rafinament, unde savoarea unui espresso sau a unui cappuccino perfect se imbina armonios cu bunul gust al locatiei si cu gentiletea personalului care va sta la dispozitie.

Va asteptam cu drag!

Iceburg Coffee-Shop acum si in Targu-Mures, in incinta showroom-ului Mercedes-Benz