Iceburg Distributie – Membru de drept al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Incepand din 6 august 2013, Iceburg Distributie este membru de drept al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB). Aceasta aderare vine ca o confirmare a pozitiei solide pe care compania Iceburg Distributie o are pe piata si, totodata, ca o oportunitate care ii deschide noi orizonturi de dezvoltare si extindere.

In calitatea sa de reprezentant autorizat al mediului de afaceri bucurestean, CCIB se implica sustinut in asigurarea unui mediu de afaceri stabil, coerent si transparent, favorabil dezvoltarii durabile a economiei capitalei. Camera actioneaza cu precadere pentru dezvoltarea sectorului privat, pentru o economie de piata reala si deschisa spre exterior. Tocmai de aceea, printre preocuparile centrale ale activitatii CCIB se numara promovarea ofertei romanesti in strainatate, indeosebi in spatiul extra-UE, prin forumuri, misiuni economice si expozitii permanente cu produse realizate in Romania, urmarindu-se astfel promovarea domeniilor cheie ale economiei romanesti.

Prin afilierea sa la cea mai puternica asociatie a mediului de afaceri din Romania, compania Iceburg Distributie se alatura elitei business-ului romanesc, din care face parte si Vinalcool Giurgiu (membru de drept al CCIB inca din anul 2010). Apartenenta la Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti este o garantie a credibilitatii si seriozitatii companiei Iceburg Distributie, care va avea efecte pozitive pe termen lung, atat in dialogul cu institutiile statului, cat si cu organismele internationale.

Integrarea oficiala in marea familie a comunitatii de afaceri bucurestene, reprezinta pentru Iceburg Distributie o onoare si, in acelasi timp, o recunoastere a valorii si a profesionalismului de care a dat dovada in cei 10 ani de activitate.