Echipele Iceburg & Noblesse pun la dispozitia firmelor interesate expertiza lor in domeniul importului si exportului

In urma participarii in 2013 a domnului Sorin Matache, CEO Iceburg Distributie, la cea mai importanta manifestare expozitionala din domeniul vinurilor si bauturilor spirtoase, Targul International VINEXPO de la Bordeaux (Franta), peste 100 de producatori din intreaga lume si-au exprimat dorinta de a intra pe piata romaneasca.

Datorita acestei prezente, Iceburg by Vinalcool si Restaurantul Noblesse au inaugurat, in luna ianuarie a anului 2014, seria de evenimente CALATORIA GUSTULUI, in care organizeaza degustari de vinuri si bauturi alcoolice sosite pentru prima oara in Romania de la producatori din Franta, Spania, Italia, Portugalia, Anglia, Olanda, Chile, Uruguay, Argentina, Africa de Sud, Liban si altele. Scopul acestor evenimente este dublu: familiarizarea clientilor romani cu vinuri si bauturi noi si, totodata, testarea gustului cunoscatorilor autohtoni de vinuri, in vederea luarii unor decizii de import avizate. Pana in prezent, in CALATORIA GUSTULUI au fost degustate cognac si vinuri provenite din Franta, Italia si Chile, dar evenimentele vor continua cu alte vinuri si bauturi alcoolice sosite si din alte colturi ale globului.

Feedback-urile primite de la oaspetii prezenti la aceste evenimente, precum si intreaga experienta acumulata de echipele Iceburg si Noblesse in urma organizarii acestor degustari, reprezinta o resursa importanta si valoroasa pentru toti cei care activeaza in domeniul vinurilor si bauturilor alcoolice (import, export, distributie). De aceea, conducerea Iceburg by Vinalcool a decis sa-si puna experienta la dispozitia producatori externi de vinuri, dar si a firmelor care se ocupa cu importul si distributia vinurilor si bauturilor alcoolice pe teritoriul Romaniei.

Iceburg by Vinalcool poate asigura legatura dintre producatorii internationali interesati de piata din Romania si companiile romanesti care se ocupa cu importul si distributia de vinuri si bauturi alcoolice, acordandu-le asistenta, consiliere si multe informatii utile, acumulate de-a lungul degustarilor organizate. De asemenea, Restaurantul Noblesse poate gazdui astfel de evenimente si degustari pentru companiile romanesti interesate in a prezenta publicului anumite vinuri sau bauturi alcoolice, avand deja o vasta experienta, precum si somelieri de talie internationala si personal special pregatit.

Echipele Iceburg si Noblesse pot oferi companiilor interesate (romanesti si straine) opinii avizate despre calitatea si proprietatile produselor, le poate prezenta feedback-ul consumatorilor pentru fiecare tip de produs (fise individuale), le poate face recomandari de prezentare si servire (fotografii), precum si de imbinare a vinurilor cu preparatele culinare servite.

Firmele interesate in activitatea de impot-export vinuri si bauturi alcoolice, precum si cele interesate in a organiza degustari la nivel profesionist, se pot adresa companiei Iceburg Distributie (phone: +4 0720 444 948; +4 0246 210 271; fax: +4 0337 816 557; email: office@iceburg.ro; persoana de contact – Sorin Matache, CEO), precum si Restaurantului Noblesse (phone: +4 021 230 54 06 / +4 0721 855 333; fax: +4 021 230 54 09; email: rezervari@noblesse.ro; persoana de contact – Cristian Stroe, director restaurant).