Prezentare Software

Q-Pos este aplicatia ideala pentru marcaj si evidenta vanzarilor in afacerea dumneavoastra.

Aplicatia Q-Pos poate fi folosita in cadrul unitatilor tip Restaurant, Bar, Club, Cafenea, Fast-Food, Cantina, Autoservire, etc.

Avantajul folosirii Q-Pos  este acela de a reduce  timpul de preluare a comenzii de la client la bucatarie; pune la dispozitia managerului, oricand, rapoartele referitoare la vanzari, rapoarte ce sunt organizate dupa criteriile dorite si … multe altele.

Aplicatia Q-Pos poate fi folosita in configuratie monoutilizator  si/sau multiutilizator (client/server).

In versiunea monoutilizator, Serverul si Clientul se afla pe acelasi computer iar accesul utilizatorilor la sistemul Q-Pos se face in functie de prioritati.

In versiunea multiutilizator, Serverul este dedicat iar la el se pot conecta un numar foarte mare de clienti (computere), accesul utilizatorilor la sistemul Q-Pos este instantaneu. Se pot introduce mai multe comenzi sau se pot obtine rapoarte de vanzari in acelasi timp.

Solutia oferita de noi este extrem de viabila si va optimizeaza activitatea, fie ca sunteti manager, fie ca sunteti operator.

Sistemul Q-Pos are autorizare de functionare de la „COMISIA  DE  AVIZARE  A  DISTRIBUITORILOR  SI  A  APARATELOR  DE  MARCAT  ELECTRONICE   FISCALE ” din anul 2007.
    
Solutia oferita de noi Sistemul Q-Pos va pune la dispozitie posibilitatea de a servi, incasa, gestiona mai multi clienti in acelasi timp. Totodata ofera managerului accesul la rapoarte de diferite feluri, rapoarte ce pot ajuta la bunul mers al activitatii si la sporirea acesteia.

Alegeti sa colaborati cu noi si veti castiga un bun partener pe drumul catre succes.