RomanaEnglish ICEBURG pe Facebook ICEBURG pe Weibo ICEBURG pe Twitter ICEBURG Shop
Bine ati venit la Iceburg Coffee Shop!
ICEBURG COFEE SHOP

Iceburg Coffee Shops

In anul 2005, ICEBURG si-a propus deschiderea unui lant propriu de cafetarii sub brand-ul Iceburg Coffee Shop. In prezent compania detine un numar de unsprezece coffee shop-uri, iar obiectivul principal este extinderea retelei la un numar de 20 de coffee shop-uri, atat in Bucuresti cat si in principale orase ale tarii.
Pe termen mediu si lung, intentia companiei este aceea de a oferta cafeteriile  Iceburg Coffee Shop in sistem de franciza.

Academia ICEBURG 

Pentru a satisface cerintele din ce in ce mai elevate si exigente ale clientilor, ICEBURG Coffee Shop are initiativa infiintarii unei academii  de formare  a personalului din domeniul HoReCa.
Academia ICEBURG se doreste a fi un centru de perfectionare a lucratorilor din domeniul HoReCa unde, sub indrumarea  profesionistilor,  cursantii vor descoperi cele mai noi tendinte in arta culinara si se vor putea specializa in prepararea cocktailurilor si a cafelei,  culminand mai apoi cu “latte art”, “flair show”, etc. 
De asemenea, la Academia Iceburg se poate opta pentru initierea cursantilor in sistemul de marcaj si gestiune Iceburg Soft special conceput pentru serviciile de alimentatie publica. 
Si pentru ca ICEBURG isi doreste, deopotriva, sa contribuie la educarea gustului publicului larg, Academia ICEBURG va oferi persoanelor  interesate posibilitatea de a participa gratuit la un curs de initiere unde  sa invete cum se pregateste  un espresso si un cappuccino perfect. 

Echipa Date companie Parteneri Iceburg Software Video Newsletter