RomanaEnglish ICEBURG pe Facebook ICEBURG pe Weibo ICEBURG pe Twitter ICEBURG Shop
Prezentare Software

Q-Pos este aplicatia ideala pentru marcaj si evidenta vanzarilor in afacerea dumneavoastra.

Aplicatia Q-Pos poate fi folosita in cadrul unitatilor tip Restaurant, Bar, Club, Cafenea, Fast-Food, Cantina, Autoservire, etc.

Avantajul folosirii Q-Pos  este acela de a reduce  timpul de preluare a comenzii de la client la bucatarie; pune la dispozitia managerului, oricand, rapoartele referitoare la vanzari, rapoarte ce sunt organizate dupa criteriile dorite si … multe altele.

...citeste tot articolul
Q-POS – Soft marcaj

Solutia Iceburg Soft Restaurant cuprinde trei aplicatii menite sa asigure succesul afacerii dumneavoastra: Q-pos – sistem profesional de marcaj si evidenta a notelor de plata, Q-pos Mobile – system mobil de marcaj, Iceburg Soft Gemini – sistem de control al gestiunii, analiza, raportare si planificare.

Q-pos - sistem profesional de marcaj si evidenta a notelor de plata – este o aplicatie cu ajutorul careia utilizatorii pot trimite comenzile direct la sectiile producatoare, pot specifica ordinea de servire a produselor, urmaresc comenzile duse la masa si emit note de plata.

...citeste tot articolul
GEMINI – Soft gestiune

Iceburg Soft Gemini - sistem de control al gestiunii, analiza, raportare si planificare – este solutia perfecta pentru gestionarea corecta a stocurilor de marfa si materii prime.

Iceburg Soft Gemini este un sistem gandit special pentru a tine evidenta stocurilor, evidenta preturilor de intrare si iesire, evidenta furnizorilor, evidenta diferentelor de inventar etc. Modul de scadere a gestiunilor este FIFO dar se poate scadea si dintr-un anumit lot, selectat de catre utilizator, daca este necesar.

...citeste tot articolul
Echipa Date companie Parteneri Iceburg Software Video Newsletter