RomanaEnglish ICEBURG pe Facebook ICEBURG pe Weibo ICEBURG pe Twitter ICEBURG Shop
Istorie

ISTORIE

     Infiintata in anul 2003, compania ICEBURG devine unic distribuitor al societatii comerciale VINALCOOL S.A. Giurgiu, producatoare de bauturi alcoolice, extinzandu-si in timp reteaua de distributie pe intreg teritoriul României.

In anul 2006, ICEBURG introduce pe piata romaneasca una dintre cele mai bine cotate cafele din lume, Caffe Vergnano (Italia), precum si faimoasa Café Pele (Brazilia), detinand exclusivitatea pe Romania pentru importul si distributia acestora.

ICEBURG isi consolideaza pozitia pe piata, extinzandu-si portofoliul de produse cu alte marci celebre din Italia, Canada si Elvetia, pentru care detine dreptul de exclusivitate de import si distributie, astfel:

•    2008 - Distilleria Bottega
         - Casa Vinicola Casetta
•    2009 - Ciocolata Amedei
         - Vodka Iceberg
•    2010 - Vodka Xellent
Desfasurandu-si activitatea intr-un mediu de afaceri extrem de dinamic, ICEBURG si-a definit structura organizatorica, acordand o atentie deosebita departamentului logistic si echipei de vanzari, prin eficienta si profesionalismul carora pot fi atinse obiectivele de dezvoltare ale companiei la nivel national. Astfel, ICEBURG detine depozite in judetele Giurgiu si Ilfov, precum si o impresionanta flota auto proprie.

De asemenea, ICEBURG este parte componenta a holding-ului din care fac parte si  un lant propriu de cafetarii sub brand-ul Iceburg Coffee Shop in incinta showroom-urilor Autoklass Mercedes si Peugeot  precum si una dintre cele mai elegante locatii din Bucuresti – Restaurantul NOBLESSE (www.noblesse.ro).

POLITICA COMPANIEI

Societatea are ca politica dezvoltarea unei retele vaste de distributie HoReCa, Retail si Home, atat pentru cafea, cat si pentru produsele importate exclusiv sau pentru bauturile alcoolice produse de Vinalcool Giurgiu.

Obiectivul ICEBURG este acela de a propune clientilor sai cel mai bun echilibru intre calitate, servicii si politica de preturi pe segmentul sau de piata. Acest echilibru va sta la baza perfectionarii constante a activitatii, precum si la imbunatatirea permanenta a relatiilor cu partenerii si clientii companiei.

RESPONSABILITATE  SOCIALA

In ultimii ani, ICEBURG si-a incurajat si sustinut angajatii sa isi exercite dreptul legal de a redirectiona 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala, sustinand astfel implicarea in problemele comunitatii si in viata societatii civile.
Compania a facut recomandari si a facilitat expedierea formularelor catre administatiile financiare, fara a interveni in alegerea unei anumite cauze sociale, decizia privind directionarea apartinandu-i fiecarui angajat in parte.Echipa Date companie Parteneri Iceburg Software Video Newsletter