RomanaEnglish ICEBURG pe Facebook ICEBURG pe Weibo ICEBURG pe Twitter ICEBURG Shop
Compania Verde

Compania Iceburg incearca sa devina mai sustenabila in lumea in continua schimbare de astazi prin implementarea unei strategii de lunga durata, care sa ia in considerare impactul operatiunilor, a lantului de distributie si a ciclului de viata al produselor asupra mediului inconjurator si asupra societatii.

Conducerea companiei urmareste minimizarea impactului negativ pe care operatiunile, produsele si serviciile sale il au asupra mediului inconjurator, acordand o atentie deosebita reducerii emisiilor care afecteaza aerul, apa si pamantul, reducerii gradului de utilizare a resurselor naturale si materiale, precum si reducerii deseurilor si reciclarii intr-o masura tot mai mare.

In acelasi timp, Iceburg doreste sa sprijine si sa-si incurajeze clientii si utilizatorii finali sa abordeze aspecte legate de protejarea mediului inconjurator si sa isi dezvolte, la randul lor, propriile strategii. Economisirea consumului de energie electrica, reducerea consumului de apa, reutilizarea si reciclarea materialelor din plastic si a hartiei sunt numai cateva dintre masurile simple, de baza, usor de implementat in orice companie si in oricare dintre segmentele de lucru ale acesteia.

Compania Iceburg are deja functional un sistem de management al deseurilor, sistem ce cuprinde un plan de colectare, sortare si reciclare bine pus la punct. In plus, pentru anul 2013, Iceburg are o initiativa ambitioasa - aceea de a instala centre pentru reciclarea PET-urilor in toate Coffee Shop-urile din portofoliul companiei.

Implementarea principiilor ecologice in activitatea companiei este un demers ce isi va dezvalui beneficiile in timp, avand un impact pe termen lung, atat asupra mediului inconjurator si a comunitatii locale, cat si asupra mentalitatii tuturor stakeholder-rilor Iceburg, fie ei clienti, parteneri sau angajati.

 


Echipa Date companie Parteneri Iceburg Software Video Newsletter