RomanaEnglish ICEBURG pe Facebook ICEBURG pe Weibo ICEBURG pe Twitter ICEBURG Shop
Café Noblesse 1972 - Cafeaua vacanțelor tale

Pentru cei mai mulți dintre noi, ziua începe cu o cafea. Nici nu ne putem imagina diminețile fără aroma ei puternică, care ne trezește și ne pune în formă. Apoi, de-a lungul zilei, adesea simțim din nou nevoia de o cafea – un espresso intens după o masă copioasă, un cappuccino relaxant de după-amiază sau un latte macchiato savurat la o ieșire cu prietenii.

...citeste tot articolul
Café Noblesse 1972 - Cafeaua ta de la birou și de-acasă

Café Noblesse 1972 - Cafeaua ta de la birou și de-acasă

În ritmul trepidant de zi cu zi, calitatea fiecărui moment de respiro este foarte importantă, pentru că starea noastră general de bine depinde în mare măsură de aceste mici plăceri ale vieții, de clipele în care, de exemplu, ne putem desprinde din vârtejul cotidian și putem savura o cafea în liniște sau împreună cu prietenii sau colegii. De aceea, omul modern allege calitatea înainte de toate - și tot de aceeae chipa Café Noblesse 1972 a conceput două kit-uri complete, pentru birou și pentru acasă, kit-uri ce asigură calitatea fiecărei cești de cafea, indifferent când și unde e preparată.

...citeste tot articolul
Café Noblesse 1972 – Cafeaua afacerii tale

Orice deține sau lucrează pentru o companie din industria ospitalității (hotel, restaurant, bar, cafenea, firmă de catering etc.) știe că cele două chei ale succesului în acest domeniu sunt: calitatea ingredientelor care stau la baza preparatelor oferite clienților și calitatea serviciilor asigurate de personalul care deservește clienții.

Oferirea unei cafele de cea mai bună calitate este o condiție sine-qua-non pentru orice locație Horeca care se respectă, cu atât mai mult cu cât preparatele pe bază de cafea (espresso, cappuccino, latte machiatto, café frappe etc.) sunt unele dintre cele mai cerute și, deci, bine vândute produse din meniu.

...citeste tot articolul
Compania Iceburg a lansat un concept inovator de business

Compania Iceburg Development are în centrul preocupărilor sale dezvoltarea, descoperirea de noi oportunități și implementarea de strategii inovatoare, în acord cu schimbările din societatea contemporană și cu nevoile omului modern.

Echipa Iceburg Development a pornit de la un calcul simplu, dar pe care puțini dintre noi îl facem: dacă din cele 24 de ore ale unei zile, scădem timpul cât dormim, cât muncim și cât stăm în trafic, precum și timpul necesar activităților zilnice, nu ne mai rămân decât 2-3 ore pe zi de „timp liber”, timp pentru noi înșine.

...citeste tot articolul
Din 2016, Iceburg Distributie ofera servicii de consultanta si intermediere B2B

• Cine suntem?
SC ICEBURG DISTRIBUTIE SRL este o companie romaneasca care are 13 ani de experienta in domeniul distributiei la nivel national a produselor proprii, 10 ani de experienta in importul si distributia pe teritoriul Romaniei a produselor unor firme de renume din lume, precum si peste 3 ani de experienta in exportul catre pietele externe din spatiul intracomunitar si extracomunitar.

Din anul 2013, SC ICEBURG DISTRIBUTIE SRL este membră a Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), precum și a Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), fiind recompensată cu multiple premii și distincții pentru performanța în afaceri si pentru contributia la dezvoltarea economica a judetului Giurgiu.

La nivel national, SC ICEBURG DISTRIBUTIE SRL numara o echipa de 80 de profesionisti, produsele proprii sau importate fiind distribuite catre ~1500 locatii HoReCa și ~2000 utilizatori casnici, iar la nivel international, are deschise doua companii externe de import-export, Catharsis Distribution Ltd. (UK) și Qvarzia Ltd. (BG).

• Care este domeniul nostru de expertiza?
Domeniile de activitate in care avem o vasta experienta sunt importul, exportul si distributia de bauturi alcoolice, vinuri, bere, cafea si echipamente de bar.

• Ce oferim?
Oferim servicii de consultanta si intermediere BUSINESS-TO-BUSINESS (B2B), servicii ce cuprind:

  • Cautarea de distribuitori/furnizori din spatiul intracomunitar si extracomunitar pentru oricare dintre produsele aflate in domeniul nostru de expertiza.
  • Recomandarea de depozite logistice fiscale in spatiul intracomunitar, pentru depozitarea bunurilor (indiferent de durata depozitarii).
  • Recomandarea de case de expeditie pentru colectarea si transportul bunurilor.
  • Facilitarea accesului la serviciile Camerei de Comerț și Industrie a României, prin care firmele externe pot beneficia de consiliere si informare privind mediul de afaceri (ex: procedura de deschidere a unei reprezentante straine in Romania, studii statistice, informatii economice, rapoarte financiare, indicatori macroeconomici, organizarea de intalniri de afaceri si asistenta din partea CCIB in cadrul acestor intalniri etc.).
  • Oferirea de asistenta in intocmirea documentelor necesare achizitionarii bunurilor, in conformitate cu legislatia tarilor de unde provine/ unde se livreaza marfa.
  • Asigurarea comunicarii intre partenerii nostri si distibuitorii/ furnizorii agreati, prin punerea la dispozitie a unui birou de corespondenta, dotat cu toate echipamentele necesare: PC, internet (email), telefon, fax etc., precum si a personalului care se va ocupa de comunicare si de rezolvarea diverselor chestiuni administrative.
  • Oferirea de asistenta in organizarea evenimentelor de promovare si marketing (degustari asigurate de somelieri/ barista profesionisti, prezentari de produse, seri tematice etc.) organizate la Restaurantul Noblesse din Bucuresti, restaurant premium, parte a holdingului.

• Cine poate beneficia de serviciile noastre?
Dorim sa impartasim din experienta noastra companiilor la inceput de drum sau celor care doresc sa isi extinda activitatea sau sa cucereasca noi piete. Astfel, pot beneficia de serviciile noastre de consultanta si intermediere:

  • Companii care produc bauturi alcoolice, vinuri, bere, cafea etc. – pentru care noi putem gasi distribuitori interni si externi;
  • Companii care distribuie bauturi alcoolice, vinuri, bere, cafea etc. – pentru care noi putem gasi furnizori interni si externi.

Companiile care pot beneficia de serviciile noastre pot avea sediul in Romania sau in orice alt stat UE sau non-UE.

• Cine ne sunt partenerii?
SC ICEBURG DISTRIBUTIE SRL a incheiat parteneriate cu mai multe firme internationale de logistica, depozitare si manipulare (warehouse bond/ duty stamps), avand posibilitatea de a oferi aceste servicii si altor companii interesate de operatiuni de accize in regim suspensiv.

  •  Seabrook Warehousing Ltd. (Marea Britanie)

Iceburg Distributie a obtinut identitatea de platitoare de TVA pe teritoriul UK (cod fiscal GB), unde poate desfasura activitati de import-export, produsele putand fi distribuite atat pe piata din UK, cat si in alte state din UE sau non-UE.

  •  Gaston Schul BVBA (Belgia)

Se pot efectua operațiuni de accize în regim suspensiv (import-export de cafea, băuturi alcoolice, bere, vinuri liniștite și spumante) pe teritoriul Comunității Europene și în alte state non-membre.

  •  TOP Logistics (Olanda)

Se pot efectua operațiuni de accize în regim suspensiv (import-export de cafea, băuturi alcoolice, bere, vinuri liniștite și spumante) pe teritoriul Comunității Europene și în alte state non-membre.

  •  Vinprom Rousse (Bulgaria)

Se pot efectua operațiuni de accize în regim suspensiv (import-export de cafea, băuturi alcoolice, bere, vinuri liniștite și spumante) pe teritoriul Comunității Europene și în alte state non-membre.
• Cum colaboram?
Colaborarea cu companiile interesate de serviciile noastre se desfasoara pe baza unui contract de intermediere, agreat de comun acord, societatii ICEBURG DISTRIBUTIE revenindu-i un procent din fiecare tranzactie intermediata.

Pentru informatii suplimentare, va rugam, nu ezitati sa ne contactati!
Sediu: Sos. Bucuresti Km. 5, Giurgiu
Tel. mobil: +4 0720 444 948
Tel. fix: +4 0246 210 271
Fax: +4 0337 816 557
E-mail: office@iceburg.ro

VA MULTUMIM !

...citeste tot articolul
Echipele Iceburg & Noblesse pun la dispozitia firmelor interesate expertiza lor in domeniul importului si exportului

In urma participarii in 2013 a domnului Sorin Matache, CEO Iceburg Distributie, la cea mai importanta manifestare expozitionala din domeniul vinurilor si bauturilor spirtoase, Targul International VINEXPO de la Bordeaux (Franta), peste 100 de producatori din intreaga lume si-au exprimat dorinta de a intra pe piata romaneasca.

...citeste tot articolul
Resurse Umane- un departament in beneficiul angajatilor

Departamentul de Resurse Umane cauta persoane inovative care sa fie alaturi de noi inca de la inceput!

Iceburg Distributie recruteaza personal calificat cu atestat de barman pentru locatiile din cadrul holdingului - pentru Restaurantul Noblesse din Bucuresti si pentru cele 14 cafetarii proprii, Iceburg Coffee Shop, din Bucuresti (9), Timisoara, Ploiesti, Targu-Mures, Baia Mare si Constanta. Diploma de calificare de barista, precum si cunoasterea limbii engleze la nivel de conversatie constituie avantaje importante.

...citeste tot articolul
Newsletter Iceburg – pentru clienti bine informati

Din dorinta de a fi in permanenta aproape de clientii si partenerii sai, compania Iceburg Distributie a implementat un sistem gratuit de abonare la newsletter. Metoda de abonare este simpla si rapida, presupund doar completarea online a unui mic formular cu date personale de contact.

...citeste tot articolul
Call Center – un departament in beneficiul clientilor

Peter Drucker, cel mai important ganditor al managementului si afacerilor din secolul XX, spunea ca in centrul strategiei oricarei firme trebuie sa se afla clientul. Iceburg Distributie si-a dezvoltat intreaga activitate in spiritul acestei viziuni de business, care se focalizeaza pe intelegerea si satisfacerea doleantelor si exigentelor clientilor. Tocmai de aceea, in anul 2011 s-a demarat implementarea unei solutii de management a relatiilor cu clientii, care a devenit principala aplicatie de suport a departamentului Servicii Clienti. Dupa un proces complex de analiza si pregatire, in august 2011, departamentul de Call Center dezvoltat de Iceburg Distributie a putut raspunde la primul sau apel.

...citeste tot articolul
Din octombrie 2009, Iceburg devine producator

In luna octombrie 2009, a avut loc un proces complex de reorganizare si restructurare a companiilor din cadrul holdingului, prin implementarea unei noi strategii de management, axata pe optimizarea si fluidizarea activitatii. Intregul proces a fost regandit, de la productie - la merchandising, astfel incat toate companiile implicate sa se sincronizeze si sa functioneze intr-un mod optim si eficient, in acord cu strategia de business si, totodata, cu nevoile pietei.

...citeste tot articolul
In aprilie 2005, Iceburg deschide primul Coffee-Shop

Prima cafetarie sub brand propriu - Iceburg Coffee-Shop, s-a deschis in aprilie 2005, fiind inspirata initial de modelul cafenelelor americane de tip Take Away. Clientii grabiti puteau gasi aici o cafea de cea mai buna calitate, pe care o puteau lua la pachet, sucuri de fructe, produse de patiserie si sandwish-uri - toate proaspete si apetisante, servite cu promptitudine si amabilitate. In timp, conceptul s-a dezvoltat si nuantat, in principal datorita clientelei de lux, cu gusturi educate si cerinte speciale, devenind in prezent un sablon de eleganta si calitate in randul cafenelelor de pe piata HoReCa romaneasca.

...citeste tot articolul
In 15 mai 2003, s-a deschis Restaurantul Noblesse

Fondatorul companiei Iceburg, omul de afaceri Sorin Matache, a achizitionat in anul 1999 o casa superba, cu aer de mic palat, in zona ambasadelor si a cladirilor de patrimoniu ale Bucurestiului, pe strada Paris, in apropierea Pietei Dorobanti. Casa, despre care se spune ca a apartinut vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei, a fost construita in anii 1925 - 1928 in stilul neo-romanesc (neo-brancovenesc), remarcandu-se prin frumusetea data de armonia dintre liniile arhitectonice sobre si detaliile ornamentale sofisticate.

...citeste tot articolul
Echipa Date companie Parteneri Iceburg Software Video Newsletter